Deel onze pagina!

Deel met je vrienden!

Volg ons op Twitter!

Sky

Sky 200-110

Blixum

Blixum 200-110

Van Jedi's Place

site-jedis-place

DDD op Facebook

logodddjan13

Mijn naam is Sky Walker

Ik ben een blauwe Duitse Dog. Een reu geboren in Ruurlo in Nederland op 23 juli 2005. Ik woon vanaf het moment dat ik uit Ruurlo ben vertrokken bij mijn baasjes en dat bevalt uitstekend. Vanaf het begin heb ik goed voor mijn baasjes gezorgd en zij voor mij. Niemand komt hier zomaar op het terrein en voor mijn baasjes ga ik letterlijk en figuurlijk door het vuur. De eerste 2 jaar deed ik dat samen met mijn broer Jack, maar op een gegeven moment konden we niet meer samen door 1 deur. Gelukkig hebben mijn baasjes toen voor Jack een prachtig nieuw tehuis gevonden, ook bij hele lieve mensen.

Sky

Sinds december 2012 heb ik de supervisie over mijn nieuwe maatje Blixum. Hoe ze aan die naam zijn gekomen mag Joost weten. Als ik het voor het zeggen had gehad was zijn naam Donder(steen) geworden. Erg leuk dat nieuwe gezelschap, maar wel vermoeiend van tijd tot tijd dat drukke gedoe. Direct na aankomst begon dat gelazer en getreiter. Ik heb dat een dag aangezien en laten gaan en toen was ik het zat. Een voordeel bij een pup is dat als ik met mijn volle 75 kilogram hem tot de orde roep dat dat ook helpt.

Al met al een prima speelkameraad onze Blixum en samen gaan we nog veel avonturen beleven. Wij houden jullie op de hoogte.

.....

In december 2013 zijn mijn baasjes met me naar de dierenarts gegaan. Ik had weinig kracht in mijn achterpoten en steeds meer moeite met opstaan. Na de nodige onderzoeken, foto's en een echo heeft de dierenarts verteld dat ik een kwaadaardig tumor in mijn buik (milt en lever) heb en behandeling niet meer mogelijk is. Wat een dreun!

De feestdagen heb ik gezellig kunnen vieren met mijn baasjes en de families. Medio januari raakte de pijp leeg en na enkele moeizame dagen hebben mijn baasjes besloten mij op 18 januari 2014 mijn eeuwige rust te gunnen.

Iraima, Hans, Ashton en Arjen, dank jullie wel voor de mooie jaren dat ik deel mocht uitmaken van jullie gezin. Ik blijf een oogje in het zeil houden ook richting die donderse Blixum. Vaarwel.

 

Veel liefs, Sky

Recente foto's

 • Blixum 3 weken oud

  3 weken oud

 • Blixum 4 weken oud

  4 weken oud

 • 1e dag sky en blixum

  1e dag samen

 • Blixum 21 dec in tuin

  Op avontuur

 • Sky en blixum in tuin 21 dec

  Er komt iemand ...

 • Vrienden op 1e dag

  Vrienden

 • Blixum bijna 9 maanden

  bijna 9 maanden

 • Afgericht

  Afgericht!